MUTLU OTO YIKAMA - KUAFÖR - AKSESUAR

Firma Logo

mutlu-oto-yikama-kuafor-aksesuar-bartin

Firma Görseller

Firma Hakkında

Mutlu Oto Yıkama Kuaför Aksesuar,Bartın Yeni Sanayi Sitesinde,Oto Yıkama,İç Dış Detaylı Temizlik,Oto Pasta Cila,Buharlı Sıcak Yıkama,Far Temizleme,Oto Koltuk Temizleme,Oto Pas Pas,Cam Filmi,Cam Filmi Merkezi,Oto Aksesuar Ürün Çeşitleri,Oto Temizlik Ürün Çeşitlerinin Toptan ve Parekende Satışını Yapmaktadır.

Oto Kuaför Nedir? 

Araçların iç ve dış temizliğinin detaylı bir şekilde yapılması oto kuaför işlemleri olarak adlandırılmaktadır. Konforlu bir sürüş deneyimi sağlamak ve aracınızın ömrünü uzatmak için düzenli aralıklarla bu işlemleri yaptırmanız gerekir. 

Temizlik ve bakımının profesyonel kişiler tarafından yapılmaması aracınıza zarar verebilir. Oto kuaför elemanları farklı marka araçlar hakkında temel bilgilere sahip, elektrik aksamları iyi bilen, temizlik kurallarına hakim ve müşterilerin istekleri doğrultusunda hareket eden kişilerden oluşmalıdır.

Oto Kuaför Hizmetleri Nelerdir? 

İç dış yıkamadan koltuk temizlemeye, seramik kaplamadan boya korumaya, klima kanallarının temizlenmesinden ozonla dezenfekte işlemine, elektronik aksamların temizliğinden bagaj temizliğine kadar birçok işlemi kapsar.

Araç yıkama işlemi de oto kuaför hizmetleri arasında yer alır. Olumsuz hava ve yol şartlarına bağlı olarak aracın dış yüzeyi kirlenebilir. Oto yıkama işlemi öncesi aracın içerisindeki tüm toz ve kirler süpürge ile temizlenir. Sonrasında aracın boyasına ve dış aksamına zarar vermeyen oto şampuan ile kirlerden arındırılır. Kurulama esnasında parlak ve güzel görünmesini sağlayan parlatıcı spreyler kullanılır. 

Firma Sosyal Medya

facebook

Web Site

Firma Adres

Adres

Gölbucağı Mah.Yeni San.Sit.134.Sk.No:20/1 BARTIN

Firma Harita(Navigasyon)

Yol Tarifi