efe-iklimlendirme

EFE İKLİMLENDİRME KLİMA TAMİR BAKIM SERVİSİ

FİRMA GÖRSELLER
FİRMA VİDEO
FİRMA ADRES VE HARİTA KONUM

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kardelen Sokak H.Yıldız Apt.No:6 İç Kapı No:2 KASTAMONU

FİRMA HAKKINDA

Efe İklimlendirme Klima Tamir bakım Servisi

Kastamonu merkezde,her türlü klima markalarının montaj ve tamir,bakım,onarım servis hizmetini yapmaktadır.

İYİ BİR KLİMA SERVİSİ NASIL OLMALI?

Vazgeçilmez iklimlendirme cihazlarından olan klimalar, montaj, bakım ve onarım gibi süreçler için de güvenilir klima servisi hizmetine ihtiyaç duyuyor. Bu işlemler başta kolay gibi görünse de iyi bir klima servisinin yaptığı bakımlar sayesinde klimaların çok daha uzun ömürlü olması mümkün.

Klima Servisi Hizmetlerinde Uygulamalar

Klima servisleri genel olarak klimaların bakım ve kontrollerini, montajını yapıyor. Bu işlemlerin uzman ekiplerce yapılması gerektiği, uygulama detaylarında da kendini belli ediyor. Buna göre alacağınız klima servisi hizmetlerinde genel olarak şu uygulamaları görebilirsiniz:

• Yeni alınan klimalar için ilk hizmet montajdır. İç ve dış ünite, doğru şekilde konumlandırılarak monte edilir. Söz konusu doğru konumu bulmak içinse pek çok değişken var.
• Mevcut klimalar içinse birçok kontrol ve bakım rutini var. Örneğin, en önemli işlemlerden biri elektrik akımlarının ölçümü. Buna göre; elektrik kaçağı var mı, voltaj değerleri doğru mu tespit edilmelidir.
• Ardından iç ünitelerin genel kontrolleri yapılır. Bu işlem; parçaların aşınıp aşınmadığı, klimanın genel verimliliğini etkileyecek bir problemin olup olmadığı gibi uygulamalardan oluşur.
• Boru hattının izolasyonu ve elektronik kartlar da kontrol edilir.
• Ardından hava filtrelerinin temizliği de yapılır. Şayet filtre temizliği düzenli olarak yapılmazsa klimalar arızalanabilir. Bu işlem için genelde klima ilacı ve basınçlı su kullanılır.
• Dış üniteye yönelik olarak ise kondenser temizliği yapılır. Böylece dış ünite ısı transferinin daha verimli olması amaçlanır.Bu hizmetlerin hangisinin olup olmadığını şeffaf bir şekilde öğrenmek için ise mutlaka yetkili servisinizi arayarak bilgi alın. Genel itibarıyla evlerde kullanılan klimaların yılda 2 kere, ofis ya da mağaza gibi iş ortamlarındaki klimaların ise yılda 4 kere bakıma girmesi öneriliyor