TUNA AHŞAP MERDİVEN

Firma Logo

tuna-ahsap-merdiven

Firma Görseller

Firma Hakkında

Tuna Ahşap Merdiven

Kastamonu eski sanayi sitesinde,ahşap merdiven,yelpaze merdiven,döner yelpaze merdiven,cam korkuluk,ferfoje korkuluk,trabzan,sütunbaba modeli,beton üstü merdiven,kargas merdiven imalat çeşitleri yapmaktadır.

Ahşap Merdiven
Ahşap merdiven seçimi, hem estetik hem de güvenlik açısından önemli bir karardır. Ahşap merdivenlerin farklı tipleri vardır ve bunlar iç ve dış mekanlarda kullanılabilir. İç mekan merdivenleri genellikle evin dekorasyonuna uyum sağlamak için tasarlanırken, dış mekan merdivenleri ise hava koşullarına dayanıklı olmalıdır

Ahşap merdivenler, ahşap malzemelerden imal edilen ve bulunduğu ortama doğallık kazandıran merdiven çeşitleridir. Ahşap merdivenler çok çeşitli ve sıra dışı modelleri ile herkesi büyüleyen ve ortama şıklık katan bir mimari elemandır. Özellikle villa, dubleks, tripleks, ofis ve işyerleri gibi çok katlı yapılarda sıklıkla kullanılır.

Ahşap merdiven küpeşteleri ev, ofis, işyeri veya villalarda kullanılan merdivenlerin yanlarında bulunan ahşap, cam veya metal parçalardır. Merdiven küpeşteleri hem estetik hem de güvenlik açısından önemli bir rol oynar.

Ahşap, doğal bir malzemedir. Dayanımı kuvvetlidir. Merdivenlerde basamak kaplamalarında, küpeştelerde, korkuluklarda ve rıhlarda kullanılmaktadır.

Firma Adres

Adres

İnönü Mah.Eski San.Sit.4.Sk.No:59/C KASTAMONU

Firma Harita(Navigasyon)

Yol Tarifi