HANEDAN ANTİK

Firma Logo

hanedan-antik-kastamonu

Firma Görseller

Firma Hakkında

Hanedan Antik

Kastamonu Eski Sanayi Sitesinde,

Ahşap Kapılar,Akşap Cami Takımları,Ahşap Şark Köşe Takımları,Ahşap Mobilyalar,Ahşap Bahçe Mobilyaları,Ahşap Yatak Odası Takımları,Ahşap Hediyelik,İşleri Yapmaktadır.

HANEDAN ANTİK

Üç kuşaktan beri ahşap sektöründe hizmet vermekte olan firmamız, günümüz şartlarına uygun tasarım ve üretim aşamalarıyla, kaliteyi müşterilerine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Çok önceki yıllarda ahşap ev yapımı ile başlayan dede mesleği, Osmanlı Antik markası altında uzun yıllar hizmet verdikten sonra, günümüz teknolojileri ve sıra dışı tasarımlar uygulamaya sokularak, Hanedan Antik adı altında hem ev dekorasyonunda hem de minber, mihrap, vaaz kürsüsü gibi cami tasarımlarında yeni bir vizyon belirlemiş, bu güne kadarda bu prensiple çalışmalarını sürdürmüştür.

Ürün yelpazesi kişiye ve mekâna özel, sıra dışı tasarımlardan, müşterinin isteğine bağlı olarak ahşabın her türlüsü ile bir arada kullanılabilen bütün materyalleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Özel tasarımcıların müşterinin istekleri doğrultusunda hazırlayıp sunduğu çalışmalar, deneyimli Ustaların elinde şekillenip, her biri bir sanat eserine dönüşürken, mekânları çok farklı atmosferlere sokmaktadır.

Firmamızın prensibi her zaman müşteri memnuniyeti ve kaliteden asla taviz vermemektir.

Tasarım ve imalat aşamasında müşteriyi mağdur etmemek için , istenilene uygun ve belirtilen süre içinde çalışmaların  tamamlanmasına azami dikkat edilmekte, imalat aşamasının tamamen el işçiliği olması nedeniyle, afaki vaatlerden kesinlikle kaçınılmaktadır.

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde farklı işlere imzasını atmış olan Hanedan Antik, dürüstlüğü ve kaliteden ödün vermeyen tavrıyla siz değerli müşterilerini memnun ve mutlu etmek için azimle çalışmalarını sürdürmektedir.

Firma Adres

Adres

İnönü Mah.Eski San.Sit.6.Sk.No:8(Cami Yanı) KASTAMONU

Firma Harita(Navigasyon)

Yol Tarifi